Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Tento MINI vibračný čistiaci strojček je ideálnym riešením na šetrné a efektívne čistenie okuliarov, šperkov a ďalších drobných vodeodolných predmetov. Jeho kompaktný dizajn a batériová prevádzka zaisťujú vysokú mobilitu a možnosť použitia kdekoľvek, bez potreby prístupu k elektrickej sieti.

Strojček využíva vibračnú technológiu, ktorá pomocou vibrácií efektívne odstraňuje nečistoty a mastnotu z ťažko prístupných miest. Tento spôsob čistenia je obzvlášť šetrný, čo znamená, že nedochádza k poškriabaniu alebo inému poškodeniu čistených predmetov.

Jednoduché ovládanie: stačí vložiť predmety do čistiacej komory, pridať vodu, prípadne špeciálny čistiaci roztok, a strojček zapnúť. Po niekoľkých minútach čistenia sú vaše predmety čisté a ako nové. Prísavky umiestnené na spodnej strane strojčeka zaistia, že zariadenie zostane pevne na mieste počas prevádzky, čo zvyšuje jeho bezpečnosť a stabilitu.

Mini vibračný čistiaci strojček je teda praktickým pomocníkom pre každého, kto hľadá rýchly a jednoduchý spôsob, ako udržať svoje okuliare, šperky a ďalšie malé predmety v bezchybnej kondícii.

Špecifikácia:

  • Výkon: 0,5W
  • Objem: 200ml
  • Montáž: prísavky na hladký povrch.
  • Farba: šedá a biela
  • Batérie: 2x AAA 1,5V (nie sú súčasťou balenia)
  • Vnútorné rozmery: 150x50x38mm
  • Vonkajšie rozmery: 190x75x75mm
  • Hmotnosť: 140g

Obsah balenia:
1x MINI vybraný čistiaci strojček, veko

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť